Detail

En travl dag med mange kunder er slut. Omsætningen skal gøres op og afstemmes, kontanter skal afleveres i banken. Det har været en god dag, hvor mange loyale kunder var inde i butikken. Bare det var sådan på alle dage.

En lokal gavekort løsning er taget i brug, men det er lidt besværligt at håndtere, særligt når det skal bogføres, og sikres alle momsregler er overholdt. Det er mest som et supplement, kunderne bruger som fødselsdagsgave, eller som en bonus butikken giver til få loyale kunder.

Tænk hvis man kunne få et fysisk eller virtuelt gavekort, som kunderne selv kunne fylde op igen og igen. Et gavekort som var nemt at oprette, vedligeholde og bogføre. Et gavekort som øger loyaliteten til butikken og giver mersalg hver dag.

Med SmartBetaling er det muligt.

1.

Penge overføres

Kunderne overfører penge til et SmartBetalings id, som butikken har fået oprettet hos PosOne. SmartBetaling tankes op på et nyt og enkelt site, der er tilgængeligt fra både computer, tablet og mobil.

2.

Køb i butikken

Kunderne betaler med deres SmartBetalings id ved kassen, og købet nedskriver kundens saldo. Ingen ny hardware er nødvendig, kun en ny vane. 

Ingen kontanter. Nemt og enkelt.

3.

Følg med

Gennem SmartBetaling kan kunden se deres køb. 

Det er også muligt at tjekke saldoen og sætte flere penge ind.

Kunde

Læs mere

Butik

Læs mere

Virksomhed

Læs mere

Cases